top of page
Om oss

Med oppstart høsten i 1996, tok vi opp konkurransen med andre små og store aktører på markedet i Norge. I 2012 flyttet vi inn i nye flotte lokaler like ved Colorline Stadion, og firmaet har pr. i dag totalt 2 ansatte.

 

Etter mange års drift er vi stolte over å stadig se at nye kunder finner frem til oss. Vi håper at du som leser vil finne vår nyhetsinformasjon og linker til flere av våre tjenester nyttig. Flere av tjenestene som du finner på våre sider kommer som et resultat av de mange positive innspill vi har fått fra våre kunder.

 

Det har vært en utfordring å finne forankring i et stadig voksende marked, men vi føler i dag at vi har klart å finne vår nisje. Og det en stor glede at så mange faste kunder kommer stadig tilbake til oss.

 

Som leser er du selvsagt alltid velkommen til å gi oss både ris og ros. Dette er ofte nødvendig for at vi skal kunne gi deg en best mulig tjeneste.

Her kan du se en liten videosnutt av vårt vakre hjemsted, Sunnmøre.

 

Videoen er produsert av Fuglefjellet som er den største filmprodusenten i Møre og Romsdal og har laget flere hundre store og små filmer for lokale og internasjonale kunder.

bottom of page